Jūs atrodaties šeit

Pankūkas ar liellopu gaļas pildījumu

  • Klasiskas pildītās pankūkas ar liellopu gaļas pildījumu (30 %) —gaļas izcelsmes valsts ir Latvija, to pildījumam sagatavojam paši
  • Uz iepakojuma norādes piktogramma ar liellopu
  • Iepakojumā 4 gab
  • Ātri un ērti pagatavot — tikai 5 min, cepot zeltaini brūnas vidējā karstumā uz pannas
  • Ērts, viegli atverams iepakojums — MAP cietā kastīte
  • Augstas kvalitātes un labas klasiskās garšas produkts
  • Realizācijas laiks 7 dienas
  • Pagatavošanas laiks 5 min

Sāļās pankūkas ar maltas gaļas pildījumu jau ir kļuvušas gandrīz par klasiku. Latvijā gaļas pankūkām agrākos laikos bija arī otrs nosaukums vāciski “Komm Morgen Wieder” (nāc rīt atkal). Lai gan mūsu vecmāmiņām ir dažādi skaidrojumi, kāpēc ir tieši šāds nosaukums, visbiežāk minēta versija, ka tas ir gaļas atgriezumu dēļ, kas palikuši pāri no iepriekšējā dienā vārītās zupas un nākamajā dienā samalti pankūku pildījumam. Latviešu saimnieces vienmēr mācējušas no viena produkta pagatavot vairākus ēdienus, tāpēc pankūkas ar malto gaļu bija īpašā cieņā.

Lai gan pankūku pildījumos tika izmantots viss, ko sirds kāro,— sēnes, kartupeļi, siers, biezpiens vai kāposti, pankūkas ar gaļu jau kopš to pirmsākumiem ir bijis īpaši barojošs pamatēdiens, kas tika celts galdā pusdienu vai vakariņu maltītei un deva spēkus tālākiem dienas darbiem.

To aromātiskā un pamatīgā garša ir jūtama katrā kumosā. Mūsu pankūkām tiek izmantota labākā mīkla un bagātīgs, sulīgs Latvijā audzētu liellopu gaļas pildījums.

Kur nopirkt?

Meklē mūsu produktus pie iecienītākajiem Latvijas pārtikas mazumtirgotājiem

kā arī citviet!