Jūs atrodaties šeit

Plaucēta rudzu sviestmaize ar kūpinātu vistu 280 g

  • Pildīta rudzu sviestmaize ar kūpinātu vistu, svaigiem tomātiem, vārītu olu un salātiem, par saistvielu izmantojot majonēzi
  • Pildījums kopā veido 43 %
  • Realizācijas laiks 5 dienas
  • Iepakojumā 2 šķēles
  • Ērts, viegli atverams aizsargatmosfēras iepakojums
  • Augstas kvalitātes un labas klasiskās garšas produkts

Kūpināšana ir daļa no mūsu tradīcijām un ēšanas kultūras. Latvieši kūpināja un kūpinās gan gaļu, gan zivis. Ne velti latviešu tradīcijās kūpināšana ir apvīta ar teiksmām un leģendām, un pēc latviešu kūpinājumiem jau izsenis brauca gardēži no visām tuvējām kaimiņzemēm.

Senajās kūpināšanas tradīcijās kūpinātājs cēlās, jau svīstot pirmajai rīta gaismiņai, lai uz īstas un smaržīgas alkšņu malkas vienmērīgā temperatūrā sāktu kūpināt savu lolojumu. Mazliet rūgtenais, bet ļoti vilinošais aromāts piepildīja visu tuvējo apkārtni, un šī jau gadu simtiem latviešiem pazīstamā smarža un garša ir tuva joprojām. Tāpēc nemainīgi klasiska paliek sviestmaize ar kūpinātu vistu. Sviestmaize, kas garšo pēc laukiem un mazliet dūmakaina rīta.

Kur nopirkt?

Meklē mūsu produktus pie iecienītākajiem Latvijas pārtikas mazumtirgotājiem

kā arī citviet!