Jūs atrodaties šeit

Plaucēta rudzu sviestmaize ar siļķi 250g

  • Pildīta rudzu sviestmaize ar mazsālītu siļķes fileju, vārītu olu un sarkanajiem sīpoliem, par saistvielu izmantojot majonēzi
  • Pildījums kopā veido 36 %
  • Realizācijas laiks 5 dienas
  • Iepakojumā 2 šķēles
  • Ērts, viegli atverams aizsargatmosfēras iepakojums
  • Augstas kvalitātes un labas klasiskās garšas produkts

Latviešiem zvejošanas arods ir iedzimts. Mūsu senči gāja jūrā, lai atgrieztos pilniem klēpjiem velšu, ko sniedza mūsu jūra. Šī sajūta mums ir asinīs — kopā ar mūsu jūras dzestro vēju, smilšainajām kāpām un sāļo smaržu. Zivis mēs esam mācējuši lietot visdažādākajos veidos.

Latviešu saimnieces vienmēr izcēlušās ne tikai ar lielisko ēdiena gatavošanas prasmi, bet arī ar praktiskumu un izdomu. Lai produktus saglabātu pēc iespējas ilgāk, gaļu un zivis sālīja, bet piena produktus un dārzeņus skābēja. Siļķe, ko mēs vēl arvien mēdzam mīlīgi dēvēt par siļķīti, ir bijusi un joprojām ir viena no populārākajām zivīm Baltijas valstīs. Tā ir bijusi viena no iecienītākajām uzkodām, kas tika likta galdā visdažādākajos veidos — mazsālīta un cepta, marinēta un pat piena zupās. Un to droši varam dēvēt par vienu no Latvijas garšām.

Taču īpašu garšas buķeti siļķe veido savienojumā ar rudzu maizi. Mūsu vectēviem tas vienmēr bijis našķis —uz maizes uzziests sviests, skābais krējums vai majonēze, klāt vienmēr sīpoliņš, vārīta ola un gurķis vai tomāts. Ar mūsu piedāvāto sviestmaizi ar siļķi jūs noteikti atsauksiet atmiņā saulainas bērnības atmiņas, vectēvu sastrādātās, gādīgās rokas un smaidu, ar kādu tika baudīta šī gardā sviestmaize. Mēs to neaizmirstam un turam godā!

Kur nopirkt?

Meklē mūsu produktus pie iecienītākajiem Latvijas pārtikas mazumtirgotājiem

kā arī citviet!