Jūs atrodaties šeit

Polārmaize ar mazsālītu laša fileju 145 g

  • Klasiska pildītā polārmaize ar lasi, cieti vārītu olu, svaigu gurķīti un salātiem, par saistvielu izmantojot majonēzi
  • Pildījums kopā veido 60 %
  • Realizācijas laiks 4 dienas
  • Iepakojumā 2 šķēles
  • Ērts, viegli atverams aizsargatmosfēras iepakojums
  • Augstas kvalitātes un labas klasiskās garšas produkts

Polārmaizi mēs, latvieši, nemaz tik sen nepazīstam, jo tradicionāli tā tiek uzskatīta par zviedru nacionālo maizi, kas pēc struktūras un garšas atšķiras no Latvijā ierastajiem maizes veidiem. Taču mēs to gatavojam no Latvijā audzētu kviešu pilngraudu miltiem un graudu daļiņām, tāpat, gatavojot polārmaizi, tiek pievienoti rudzi un auzas. Tai ir viegli iesaldena garša. Mēs esam paņēmuši labāko, ko cittautu virtuves ir ienesušas mums Latvijā, un pielāgojuši to mūsu iecienītajām garšām.

Tā kā latvieši izsenis bijusi zvejnieku tauta, un jūra mums savas veltes sniegusi gadu tūkstošiem, mums zivju garša ir īpaši tuva. Mēs zinām, kā garšo labas, izsmalcinātas un svaigas zivis. Tāpēc polārmaizi piedāvājam ar mums jau gadiem pazīstamo mazsālīta laša pildījumu, kas papildināts ar olu, svaigu gurķi un salātiem. Jo šādas maizītes jau mūsu mammas un vecmammas gatavoju mums līdzi, kad devāmies pārgājienos, braucām slēpot vai atpūsties pie dabas. Un, ak, kā tās smaržoja un garšoja, tikko iztītas no čaukstīgā pergamenta papīra. Īpaši svaigā gaisā, kad šķita, ka nav nekā garšīgāka pasaulē par līdzi iedoto sviestmaizi.

Kur nopirkt?

Meklē mūsu produktus pie iecienītākajiem Latvijas pārtikas mazumtirgotājiem

kā arī citviet!