Jūs atrodaties šeit

Sviestmaize ar bekonu 170 g

  • Klasiska pildītā sviestmaize — kviešu maize, kas pildīta ar bekonu, svaigiem tomātiem un salātiem, par saistvielu izmantojot majonēzi
  • Pildījums kopā veido 53 %
  • Realizācijas laiks 5 dienas
  • Iepakojumā 2 šķēles
  • Ērts, viegli atverams aizsargatmosfēras iepakojums
  • Augstas kvalitātes un labas klasiskās garšas produkts

Sviestmaize ar bekonu ir viens no klasiskākajiem un senāk zināmajiem sviestmaižu veidiem Eiropā. Jau 18. gadsimta vidū britu aristokrāts sers Džons Montegjū izdomāja ērtu veidu, kā saturēt sviestmaizi, nenotraipot rokas, neizbārstot pildījumu un vienlaikus turpinot kāršu spēli. Viņš palūdza savam sulainim salikt kopā divas sviestmaizes un pa vidu ielikt dažas bekona šķēles. Kopš tā laika šādas maizītes nu jau arī Latvijā mēdz dēvēt par sendvičiem.

Taču mēs šo klasisko sviestmaizi esam pielāgojuši mūsu Latvijas garšai. Mēs zinām, ka Latvijā augušie, saules pielietie tomāti un salāti, kas līdzās sulīgajām bekona šķēlēm ir pildīti sviestmaizē, spēs dot sāta sajūtu, spēku un remdēt izsalkumu, atsaucot sajūtās mājās ceptas gaļas vilinošo smaržu, kurai pretim nespēj turēties pat visizsmalcinātākais gardēdis.

 

Kur nopirkt?

Meklē mūsu produktus pie iecienītākajiem Latvijas pārtikas mazumtirgotājiem

kā arī citviet!